Betrouwbare allround service voor particulieren.

Hultink Montage biedt particulieren een complete en vakkundige oplossing voor interieur, keukens, ontwerp en maatwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor sfeervolle overkappingen en buitenverblijven.

Keukensparticulierafbeelding
Hultink Montage heeft ervaring met een groot aantal merken en diverse keukenopstellingen. Voor plaatsing van uw nieuwe keuken maken we in overleg een duidelijke planning en verwijderen we eventueel uw oude keuken. Ook het renoveren van uw oude keuken is mogelijk. Hultink Montage houdt van afspraken: we maken als dat nodig is met alle plezier wat extra meters.

Maatwerk
Hultink Montage ontwerpt, produceert en plaatst ook uw keuken op maat. Met een scherp luisterend oor, kennis van het nieuwste materiaal en techniek maken we de maatwerkkeuken die u voor ogen hebt. Nog geen duidelijk idee? We kennen de laatste trends, daar helpen we u graag mee op weg.

Interieur
Naast keukens heeft Hultink Montage ruime ervaring met interieurbouw. Voor uw slaapkamer, badkamer of andere ruimte maken we interieuroplossingen die gezien mogen worden.

Overkappingen en buitenverblijven
Hultink Montage ontwerpt en maakt ook uw buitenverblijf of overkapping. Geheel op maat, degelijke kwaliteit en voor een scherpe prijs. We maken graag iets moois waar u dagelijks van kunt genieten.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden of een offerte? Bel of mail gewoon even.